Lidmaatschap

Lid worden

Wij zouden het erg leuk vinden als u bij onze vereniging komt tennissen. We zijn een gezellige vereniging, die ook naast het tennissen activiteiten organiseert. Wanneer u lid wordt kunt u niet alleen tennissen in Geulle, maar u kunt elke dag bij elke tennisvereniging in de gemeente Meerssen tot 18:00 gratis tennissen.

En wilt u een introducee meenemen? Dat kan! Voor slechts vijf euro per dag mag hij/zij op ons park komen tennissen.

Contributie

Wij vinden het hartstikke leuk dat u bij ons wilt komen tennissen! In onderstaande tabel kunt u informatie vinden over de contributie.

Senior (1 lid) € 115
Echtpaar € 205
Jeugd (16-18 jaar) € 60
Jeugd (<16 jaar) € 45
Gezinsabonnement € 265
Trainingslid € 55
Proeflidmaatschap
(geldig van 1/1 t.m. 30/6 of van 1/7 t.m. 31/12)
€ 75

Jeugdleden tot 16 jaar kunnen het eerste jaar gratis kennismaken met de tennissport bij onze vereniging.

Inschrijfformulier

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met persoonsgegevens, toch willen wij u erop attenderen dat u niet verplicht bent om dit inschrijfformulier digitaal in te vullen. U kunt uw gegevens ook ter plekke bij onze tennisvereniging invullen op een papieren versie. Denk alstublieft aan het meenemen van een pasfoto.

Tennisles

Bent u net lid geworden of wilt u uw tennisniveau verbeteren, neem dan tennisles. We werken samen met een zeer enthousiaste tennisleraar. Wilt u graag tennisles volgen? Kijk dan eens bij “trainingen”.

Lidmaatschap opzeggen?

We kunnen het ons niet voorstellen. Maar ja, soms zijn er toch omstandigheden waardoor u het lidmaatschap bij ons moet opzeggen. Doe dit dan wel voor 1 december van het kalenderjaar waarop u nog lid bent.